Un copil de un an din Vaslui s-a înecat într-un butoi din curtea casei

| 09 mai, 2014

Copilul în vârstă de un an şi patru luni din localitatea vasluiană Corni Albeşti, care a fost găsit vineri în stare de inconştienţă de către mama lui într-un recipient cu apă aflat în curtea locuinţei, a decedat.

Eforturile medicilor de a salva copilul au fost inutile.

Potrivit declaraţiei purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub, un vecin a anunţat incidentul la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj medical.

'Mama copilului a povestit că a mers pentru câteva momente în spatele casei, iar când s-a întors nu l-a mai găsit pe acesta. După scurt timp, băiatul a fost găsit căzut într-un butoi cu apă', a declarat Mihaela Ştraub.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au demarat cercetări în acest caz.

În momentul producerii incidentului, femeia, care mai are o fetiţă ce se afla la grădiniţă, era singură acasă cu băiatul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ