Un cunoscut artist i-a trimis o scrisoare deschisă Andreei Esca. Ce îi REPROŞEAZĂ acesta prezentatoarei

| 15 apr, 13:24

Artistul Florin Chilian i-a transmis, ieri, o scrisoare deschisă Andreei Esca, pentru a o atenționa că înțelege că "Noi Românii suntem de c..., dar să nu facă să părem a fi mai de c... decât suntem lăsați de către bunul *Dumnezeu".

 

Florin Chilian este dezamăgit de modul în care la Știrile Pro TV de luni, 13 aprilie, a fost prezentată o acțiune caritabilă desfășurată de Paști la Gara de Nord, deoarece s-a înțeles că "în vreme ce noi românii ne bătem pe burtă și râgâim a mici ca porcii scărpinându-ne de zor în c.., "[...] străinii sunt învățați de mici că a doua zi din fiecare sărbătoare trebuie dedicată ajutorării semenilor."

Artistul reproșează că, în materialul difuzat la Pro TV, nu s-a amintit de inițiatorii acțiunii caritabile, care de doi ani de zile, derulează noapte de noapte proiectul "Sandwich-ul de la miezul nopții", al cărui rol este acela de a informa societatea civilă și a o responsabiliza să nu mai doneze bani cerșetorilor", dar și faptul că există și alte multe fundații caritabile ale căror acțiuni nu sunt mediatizate.

"Noi Romanii suntem de cacat, inteleg asta si sunt de acord cu tine
Poate ca este ordin de la CIA, de la Guantanamo – ca tot e la moda ex-prezidentiala fenomenul – de la Oculta Mondiala cu sediul in Baicoi, sau de la ofiterii veniti in secret de pe partea ascunsa a Lunii. Poate, zic si eu, ca poate asa trebuie sa fim si anume de cacat si doar n-o sa-i dezamagim noi pe bietii oameni dar te rog eu frumos ca in calitatea ta, pe care cred io ca o ai tu, aceea de editor de stiri, sa nu faci sa parem a fi mai de cacat decat suntem lasati de catre bunul *Dumnezeu.
*Dumnezeu – te asigur ca nu m-am referit la Dumnezeu, cel care este acum in arest la Directia Generala de Cercetari Penale", își încheie Florin Chilian scrisoarea deschisă adresată Andreei Esca.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ