Un fost lider PMP deconspiră strategia cuplului UDREA-BĂSESCU pentru anul viitor

| 20 noi, 2014

Un fost lider PMP prezinta un scenariu luat în calcul de Traian Băsescu și Elena Udrea.

Teodor Baconschi spune ca PMP se pregateste sa dispara in PNTCD, cu Udrea-presedinte si Basescu-presedinte de onoare.

"Aud ca "partidul altfel", la care am trudit alaturi de Marian Preda, Sebi Lazaroiu, Cristian Diaconescu, Adrian Papahagi, Daniel Funeriu, Eugen Tomac, Dragos Ciuparu, Cristian Preda, Toader Paleologu si altii (eliminati intre timp) are urmatorul plan de actiune: fuziunea prin absorbtie cu PNTCD (pentru brand si cele vreo 45 de sedii bune ale acestuia). Udrea, presedinta, Basescu, presedinte de onoare, Marin Anton, consumabile, Gelu Visan, relatii cu publicul, Vlaston, intelectualul partidului, Pavelescu, paznicul stampilei", spune acesta.

Citeşte şi: Va încerca Băsescu să redevină liderul Dreptei?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 noi, 2014
El Condor
Incercare oarte n-are...
Desigur ca cameleonul pirato-fermer va dori (si poate o va face) sa fie liderul dreptei cu m. U.E. in fata pu ... blicului partidelor de dreapta (mai ales ca Johanis a devanit deja o persoana neglijabila), dar (pentru ca exista si cuvantul DAR in ecuatie) trebuie sa ramana nepuscariabil, ceea ce e putin probabil. Nu va imbraca zeghea anul acesta (pentru ca Johanis nu vrea sa pacatuiasca inainte de Santa Klaus), insa nu acelasi lucru il putem spune si despre "prietenii" din opozitia majoritara, care nu au ajuns o cantiteate si nici o calitate neglijabila. Latul se strange, iar pentru ca sa ocupe cele 42 de sedii ale pntcd trebuie sa "rosteasca" din nou acele cuvinte pline de voma :"pa, pa ... pmp, mutandu-si in acelasi timp metresa in biroul prezidential al dezmatului. Daca ar trai printre copii sau maturi senili (ca el), poate ar reusi. Asa ... m-as mira.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ