Un fost premier aruncă bomba: Dragnea nu va candida la prezidențiale

| 24 mai, 11:21

Pronosticuri incendiare cu doar câteva zile înainte de alegerile europarlamentare. Prezent în emisiunea Legile Puterii, moderată de Denise Rifai, Mihai Tudose susține că PSD nu va obține mai mult de 25% dintre voturi.

În ceea ce privește o posibilă candidatură a lui Liviu Dragnea la prezidențiale, fostul premier crede că liderul PSD nu va candida, însă dacă o va face, nu va obține mai mult de 15 procente.


,,Eu personal nu cred ca va candida(...)Cred că până la urmă ăși va da seama că se face dde râs. În plus, nu își dorește ca Tăriceanu să ajungă președinte. Dragnea nu ajută pe nimeni.  Asta e firea lui. În niciun caz nu va candida cineva din partea PSD pentru ca asta ar însemna să se spună că altcineva este mai bund decât Dragnea", a declarat Mihai Tudose la Realitatea TV.

Tag-uri: dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ