Un iPhone i-a salvat viaţa unui tânăr împușcat în piept

| 28 mai, 15:42

Un britanic de 25 de ani, care a fost împușcat în piept cu o armă cu alice în timpul unei confruntări ce avea loc în faţa case sale, a supravieţuit miraculos, graţie în parte și telefonului iPhone 5c care a absorbit cea mai mare parte a impactului.

Victima a fost grav rănită de glonţ dar a reușit să intre în casă și să sune serviciile de urgenţă, scrie ITV News, citat de Apple Insider. Atacatorul a fost identificat și arestat, fiind acuzat de tentativă de omor.

“Acţiunile atacatorului în acea noapte au fost extreme și șocante. Victima a ieșit în faţa casei pentru a vorbi cu un grup despre faptul că îi fusese oprită apa, rezutatul fiind că atacatorul l-a împușcat cu o armă de foc puternică”, a declarat inspectorul Gary McIntyre, de la poliţia din Cheshire.

“Din fericire, telefonul mobil al victimei a încasat mare parte din lovitură și, ca rezultat, aceasta a supravieţiut. Este remarcabil, dacă nu ar fi avut telefonul în buzunar în acel moment, ar fi murit cu siguranţă.”

Imaginea prezintă carcasa de policarbonat a telefonului, serios deformată dar neperforată de alicele din glonţ.

Tag-uri: iphone, iphone 5c
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ