Un lider al galeriei dinamoviste a fost reţinut pentru posesie de droguri

| 17 apr, 2014

Un lider al galeriei dinamoviste a fost reţinut, joi, pentru posesie de droguri, înaintea meciului cu Steaua, din manşa secundă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache.

"Un lider important al galeriei Dinamo a fost surprins înaintea meciului la intrarea din Pierre de Coubertin când vindea fulare cu mesaje obscene la adresa formaţiei Steaua. La controlul corporal, jandarmii au găsit asupra sa aproximativ două grame de substanţe halucinogene. Liderul galeriei dinamoviste a fost predat la Biroul de Combatere a Crimei Organizate pentru continuarea cercetărilor", a spus Enache.

Formaţia Steaua a terminat la egalitate, joi seară, pe Arena Naţională, scor 1-1 (1-0), cu echipa Dinamo, în manşa secundă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana, şi s-a calificat în finala competiţiei cu scorul general de 6-3.

În tur, la 27 martie, Steaua s-a impus cu scorul de 5-2.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ