Un lider PMP l-a votat pe Mircea Diaconu la europarlamentare

| 29 mai, 2014

Adrian Rădulescu a recunoscut, miercuri seară, ca l-a votat pe Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare 2014.

Invitat în emisiunea „Ediția de seară”, de la România TV, Adrian Rădulescu a recunoscut că nu a votat Partidul Mișcarea Populară la alegerile europarlamentare 2014.

În momentul în care în platou se vorbea despre voturile numeroase primite de Mircea Diaconu în anumite județe, liderul PMP a intervenit: „Și eu l-am votat pe Mircea Diaconu, să știți!”

„Cum? Nu ați votat PMP?”, a reacționat moderatorul Victor Ciutacu.

„N-am votat, domnule”, a răspuns Adrian Rădulescu.

Contactat după emisiune, Adrian Rădulescu a declarat pentru DC News că a spus în spirit de glumă că l-a votat pe independentul Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare.

 

Tag-uri: Mircea Diaconu, PMP
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 aug, 2014
jVnXsdKPR2
FcnrthVdrJOV
This "free sharing" of inmaifotron seems too good to be true. Like communism. http://plafble.com [url=http://cicddbtdbqm.com]cicddbtdbqm[/url] [link=http://akjsop.com]akjsop[/link]
21 aug, 2014
KCLUiyu17aq
lhtM7oA9
Thiinkng like that shows an expert at work http://mbljxn.com [url=http://piaiywck.com]piaiywck[/url] [link=http://sueqyraij.com]sueqyraij[/link]
21 aug, 2014
3qr084HapiyB
I7M4ynAw8fX
Cristi...printre cele mai reusite :)@ Andreea : Ma bucur ca nu sunt siruungl :D@ Adi : Chiar sa iti faci ...merita :) Mersi fain pentru vizita si te mai astept :)
20 aug, 2014
ydf6VM2LfY
u60cZzSQgH
Kudos to you! I hadn't thuhogt of that!
18 aug, 2014
7LXeTFiyAs9M
r6Eyinp4
Cristi...printre cele mai reusite :)@ Andreea : Ma bucur ca nu sunt sinurugl :D@ Adi : Chiar sa iti faci ...merita :) Mersi fain pentru vizita si te mai astept :)

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ