Un lider PSD admite: ”Iohannis îl bate pe Tăriceanu, pe Firea, îl bate și pe Dragnea de-l zvântură”

| 10 oct, 13:07

Adrian Țuțuianu și-a desființat propriul partid, într-o ședință a organizației locale, în care printre altele a prezentat un sondaj care arată că actualul președinte i-ar învinge ușor pe Tăriceanu, Firea și Dragnea la următorul scrutin.

Liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, unul dintre puciștii din partid, a declarat, marți seara, într-o intervenție telefonică la România TV, că a prezentat atât în ședința CEX, cât și într-o ședință a organizației de partid rezultatele unui sondaj de opinie care arată că Gabriela Firea și Liviu Dragnea pierd în fața lui Klaus Iohannis în turul doi la prezidențiale. Țuțuianu a mai spus că PSD a scăzut de la 47%, cât avea în 2016, la ”spre 30%”, declarând că această cădere îl îngrijorează.

Adrian Țuțuianu a intervenit telefonic după ce România TV a prezentat fragmente dintr-o înregistrare de la o ședință a organizației Dâmbovița din data de 26 septembrie, în care liderul PSD critica în termeni foarte dur partidul pe care l-a numit la un moment dat ”partid de maimuțe” și califica calitatea guvernului drept ”o tragedie”.

În înregistrare, Țuțuianu face referire și la șansele coaliției la prezidențiale.

“Turul I. Dacă ar fi alegeri prezidențiale, Klaus Iohannis 23, Călin Popescu Tăriceanu 9, Laura Codruța Kovesi 8, băgată candidat din partea USR-ului în sondaj, Dacian Cioloș băgat de la România Împreună – 7%, Liviu Dragnea – 4%. – 0.22 – Eu nu am inventat acest 4%. Îl găsiți aici. Turul II. Azi, în condițiile în care nu facem nimic, Iohannis îl bate și pe Tăriceanu, o bate și pe Firea, îl bate și pe Dragnea de-l zvântură“, spune Ţuţuianu în înregistrare, la o întâlnire cu lideri locali din judeţ.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ