Un lider PSD își pierde funcțiile din partid în urma unui comentariu pe Facebook

| 01 apr, 22:47

Un lider local PSD si-a pierdut toate functiile din partid dupa ce a facut un comentariu controversat pe pagina sa de Facebook. Purtatorul de cuvant al PSD Braila si vicepresedinte al organizatiei judetene a demisionat din aceste functii dupa ce a fost criticat in presa pentru comentariul sau anti-american.

“Vom mai scapa vreodata de americani”, a scris Doru Damian pe Facebook, precizand de asemenea ca nu avem nevoie “nici de militari americani, cum nu avem nevoie nici de militari rusi prin tara noastra”.

“Romania a fost eliberata de sub rusi in anii ’60…de americani vom mai scapa vreodata?! Dar la prostia care este suverana azi in Romania”, a mai mentionat Damian in contextul in care un convoi militar apartinand Fortelor Terestre Amerciane dislocate in Europa, a tranzitat judetul Braila, cu destinatia Poligonul Smardan, unde se desfasoara Exercitiul Multinational “Saber Junction 15”, informeaza infobraila.r

Tag-uri: doru damian, facebook, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ