Un magnat al petrolului, mason Bilderberg, face dezvăluiri NĂUCITOARE. Iată ce ne aşteaptă

| 21 mai, 2014

Frank H, mare mason Bilderberg, a facut o serie de dezvaluiri uimitoare in ultimele sale zile de viata.

Iata cele mai socante predictii:

Petrolul brut va fi de 150 – 200 dolari pe baril in urmatoarele cateva luni.

Bancile orchestreaza Criza Ipotecilor Bancare, care va fi reglementata prin Actul care a fost validat de Congresul SUA cu cateva luni in urma si care permite bancilor sa ia casele fara a avea imputerniciri. Daca aveti o ipoteca, achitati-o acum sau vindeti-va casa pentru a va putea permite sa platiti integral pentru o alta locuinta – chiar daca cu banii rezultati din vanzare o sa cumparati doar o baraca. Asigurati-va ca locuinta dumneavoastra umila este platita – milioane de oameni isi vor pierde casele.

Elitele, globalistii doresc o criza in Orientul Mijlociu in cateva luni. Goldman Sachs Bank, City Bank si FMI au ajuns deja in Iran si urmaresc o paralizie temporara. De asemenea, trebuie sa avem in vedere ca SUA/ Europa au vandut computere cu viermi (virusi) Iranului – o lovitura deliberata. Deci, vedem cum Iranul este in curs de “aranjare” asa cum a fost si Irak ul- se fac pregatiri pentru un atac impotriva Iranului in cateva luni, avertizeaza masonul, potrivit culturalbzi.ro.

Orice incercare a unui economist cu experienta si specializat de a explica aparitia crizei financiare nu are nici cea mai mica sansa in fata unor argumente precum cea adusa de documentarele care au aparut din 2008 incoace.

De la idei potrivit careia criza a fost provocata pentru ca "baietii destepti" sa se imbogateasca, pana la unele conform carora criza a fost creata sa devenim sclavi sau pentru ca populatia lumi sa fie redusa, documentarele teoriei conspirationiste au aparut ca ciupercile dupa ploaie, pentru ca s-au bucurat de toate conditiile necesare: de la declaratii ale unor lideri politici pana la evenimente si fapte care au avut loc si care au putut fi interpretate foarte usor intr-o cheie conspirationista.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ