Un miliardar din Cehia face investiții în România

| 05 ian, 17:14

Cel mai bogat om din Cehia face noi investiții pe piața românească. Miliardarul ceh este interesat de sectorul energetic.

Miliardarul ceh Petr Kellner a cumpărat distribuitorul de gaze Covi Construct din Voluntari, cu afaceri de 32 mil. lei în 2016. Tranzacţia de circa 9 mil. euro a fost derulată prin compania Ligatne Limited, deţinută de fondul ceh de investiţii PPF Investments, controlat de Petr Kellner.

Achiziţia Covi Construct vine în contextul planurilor omului de afaceri ceh Petr Kellner de expansiune pe piaţa românească de energie.

„Aprobarea transferului de către asociaţii Forsalos Holdings Limited, Pătraşcu Raluca Elena şi Săndulescu Mircea către Ligatne Limited, o societate organizată şi funcţionând în conformitate cu Legea din Cipru. (...) Preţul total brut de cumpărare al părţilor sociale vândute este de 8.875.000 euro", se arată în Monitorul Oficial.

Tranzacţia este condiţionată de obţinerea avizului de la Consiliul Concurenţei, potrivit Ziarului Financiar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ