Un milionar apropiat de Traian Băsescu, plasat în arest la domiciliu

| 06 mar, 23:29

Judecătoria Cornetu a decis ca Dumitru Bucşaru să fie mutat în arest la domiciliu. Omul de afaceri este cercetat pentru bancrută frauduloasă, potrivit România TV.

Procurorii au cerut arest preventiv pentru 29 de zile, însă judecătorii de la Judecătoria Cornetu au decis să-l plaseze pe fostul patron al campioanei României la fotbal Unirea Urziceni în arest la domiciliu.

Dumitru Bucşaru a fost reţinut joi alături de alte două persoane, Alexandru Oprea Picu şi Alexandru Petre. Ei sunt suspectaţi că au contractat un credit de 30 de milioane de euro pentru construirea unui complex de locuinţe, iar după ce au intrat în insolvenţă ar fi înstrăinat activele, prezentând evidenţe contabile nereale.

Anterior, poliţiştii au efectuat mai multe percheziții în Ilfov, Ialomiţa, Dâmboviţa și Giurgiu, la societăţile comerciale şi locuințele unor persoane bănuite de bancrută frauduloasă şi distrugere, printre care şi Dumitru Bucşaru.

Citeşte şi: Apropiat al lui TRAIAN BĂSESCU, audiat pentru o fraudă de 30 milioane de euro

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 mar, 11:24
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Cea mai noua oferta de lucru !!! Oferim curs gratuit si complet de instruire ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta.S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pina esti tinar. sellectam urgent dezvoltatori de prioect pentru piata nationala si mondiala.Part-time(in timpul liber 3 ore/zi) sau full-time. Cerem seriozitate maxima.Alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ