Primul MINISTRU care pleacă din GUVERN: I-am mulțumit premierului Ponta

| 13 dec, 2014

Ministru delegat pentru Energie, Răyvan Nicolescu, anunță pe contul său de Facebook că nu va mai rămâne în funcție pentru că premierul Victor Ponta dorește să comaseze Departamentul pentru Energie cu Ministerul Economiei.

"Am discutat, astăzi, cu prim-ministru Victor Ponta despre ceea ce urmează. Mi-a comunicat că își dorește un nou concept : lipirea, din nou, a Departamentului de energie la Ministerul economiei și numirea unui ministru politic. I-am mulțumit pentru că mi-a dat șansa să fac ceva pentru România în aceste 10 luni. I-am comunicat că nu mă interesează nici o altă funcție publică în România și l-am rugat să continue reformele începute în energie : finalizarea strategiei energetice intrată în ultima sa fază, îmbunătățirea eficienței companiilor de stat, creșterea transparenței și a integrității, depolitizarea sectorului, atragerea tinerilor în administrația care gestionează sectorul energetic", a scris Răzvan Nicolescu, pe Facebook. .

Acesta a spus că va continua să ocupa funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Agenției Europene de Reglementare în Energie (ACER), poziție nu are nici un fel de legatură cu sistemul de administrație din România.

În cărți pentru ocuparea funcției de ministru al Economiei este Andrei Gerea, din partea Partidului Liberal Reformator.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ