Un nou episod din Crin şi obsesia pentru Cotroceni

| 18 iul, 2014

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. “Crin Antonescu – candidat la preşedinţie” – un serial care nu mai are demult farmec să-l urmăreşti nici măcar atunci când nu ai altceva mai bun de făcut, a produs joi seară un nou episod. Spectacolul de prost gust a fost pus în scenă unde altundeva, decât în platoul prietenului de nădejde al fostului preşedinte PNL, Rareş Bogdan.

CRIN ANTONESCU CANDIDAT. Moderatorul a încercat din răsputeri să readucă la viaţă candidatura la preşedinţie a lui Crin Antonescu, care este de altfel, moartă de mult timp.

Ieşit din prim-planul politic şi nepreabăgat în seamă de nicio televiziune în ultima perioadă, Antonescu a încercat să forţeze o revenire, acolo unde mai este primit, respectiv la emisiunea amicului Rareş Bogdan, la Realitatea TV.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, diagnostic necruțător pentru Crin - E labil psihic!

Regia a fost atent pusă în scenă, lipsa de reacţie a moderatorului permiţându-i lui Crin Antonescu să vină cu răspunsuri largi, atent construite. Totodată, întrebările adresate liderului liberal au constat mai mult în mingi ridicate la fileu, menite a-l pune de fapt, într-o postură şi mai bună.

PREZIDENȚIALE 2014. În ciuda evitențelor cât se poate de reale, certificate şi de toate măsurătorile sociologice, Antonescu îşi continuă delirul aproape mistic, considerând că este în continuare, candidatul cu şansa cea mai mare de a ocupa fotoliul prezidenţial. Ridicolul declaraţiilor antonesciene continuă, acesta susţinând în mod bizar faptul că Iohannis “nu a fost nicio zi candidat la preşedinţie”, în timp ce Cătălin Predoiu este văzut de Antonescu, ca fiind “un candidat foarte serios”. Mai mult, fostul preşedinte PNL susţine că lupta pentru desemnarea candidatului dreptei la şefia statului este deschisă.

Citește și: Se ascut cuțitele în PNL. Crin gata să-i fure lui Iohannis slănina din farfurie

“Dacă n-aş crede că eu sunt acel candidat cu şansa cea mai mare, evident că nu aş fi candidat. Aveţi impresia că păstrez această disponibilitate de candidatură pentru palmares? Am alte lucruri în palmares. Sau numai ca să enervez pe unii dintre colegii mei sau pe unii dintre comentatorii care îi dau înainte cu lovitura de stat? Nu”, a afirmat Antonescu spre stupefacția tuturor probabil.

CANDIDAȚI PRESEDINȚIE 2014. Dar poate momentul cel mai penibil a fost acela în care Antonescu a încercat să ofere o explicaţie credibilă pentru revenirea asupra deciziei de a nu mai candida în toamnă. Acesta a încercat să sugereze faptul că n-a vrut ca decizia de a nu mai candida să fie cumva pusă pe seama vreunui şantaj la adresa domniei sale.

Naiv, Antonescu se dovedeşte a fi şi masochist. Antonescu a afirmat că şi-ar dori un vot deschis, asumat la nivel nominal la nivelul Delegaţiei Permanente, în momentul în care aceasta se va întruni pentru desemnarea candidatului PNL la alegerile prezidenţiale.

Comică pe alocuri, pe fond în schimb, emisiunea de joi seară a fost mai degrabă una tristă. Odinioară candidatul USL cu cele mai mari şanse la preşedinţie, Antonescu a semănat ieri cu un personaj politic de mâna a doua, dornic să mai încânte o dată publicul, de teamă de a nu fi complet uitat.

Citește și: Iohannis face glume pe seama sucitului Crin

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 iul, 2014
fane
mai bine naivi..
DA,NAIVII TREBUIE SA CONDUCA IN SFARSIT TARA ASTA:TERNAIVII DOVEDESC BUN SIMT,BUNA CREDINTA SI DRAGOSTE FATA DE TARA SI DE SEMENII LOR,NU SECURISTII PRIVILEGIATII SISTEMULUI COMUNIST CE-AU DEVALIZAT TARA SI AU MONOPOLUL INFORMATIILOR SI A MASS MEDIA DIN 1996! MAI BINE NAIV,DECAT SECURIST,MAI BINE MORT,DECAT KOMINTERNIST!
19 iul, 2014
safta
mai bine naiv (prost) decar realist,mai bine destept si PSDist,decatPMPist,mincinos si securist.
19 iul, 2014
Katy
ce vorbesti!
DE CE E MOARTA,PUPINCURIST KOABITAK,CA SA VREA SEFUL TAU,SECURISTUL GHITA,PRIETENUL LUI POANTA-COPY-PASTE? CRIN PRESEDINTE!!! FARA SECURISTI,SLUGI KGBISTE!
19 iul, 2014
fani
subscriu!
naivii sa conduca Romania,naivii dau intotdeauna dovada de bun simt,buna credinta,nu umbla cu smecherii ieftine de tip interlop,asa cum de pilda umbla poanta cu familgia sa de securisti clujeni,sau seful "redactorului " ce si-a varsat opinia ca articol.dupa ce bineinteles a trecut la supervizat pe la sekuristul sef ghita sebi,prietenul koabitacilor,stiu ei cine!MAI BINE NAIV,DECAT SECURIST,MAI BINE MORT,DECAT KOMINTERNIST...VICTORIE,ANTONESCU!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ