Un nou exercițiu de imagine marca ELENA UDREA. Fosta doamnă Cocoș, pe Muntele Găina

| 22 iul, 2014

Elena Udrea candidat. Protejata președintelui nu mai ratează demult nicio șansă de a ieși în evidență, unele dintre acțiuni atingând chiar limita tolerată a penibilului.

Elena Udrea candidat. Este cât se poate de evident că Elena Udrea se pregătește pentru alegerile prezidențiale, iar asta nu în calitate de președinte de partid care ajută, la nivel organizațional, un candidat desemnat pentru a participa în cursa electorală, în acest caz Cristian Diaconescu, ci în calitate de prezidențiabil. Protejata președintelui nu mai ratează demult nicio șansă de a ieși în evidență, unele dintre acțiuni atingând chiar limita tolerată a penibilului. Duminică, Udrea și-a făcut apariția, pentru prima dată la sărbătoarea tradițională organizată anual pe Muntele Găina, Târgul de Fete, ocazie cu care a încercat, din nou, să apareze scena în încercarea de a mai puncta puțin la nivelul imaginii și a capitalului de simpatie.

Citeşte şi: Elena Udrea candidat. Elena Udrea revine în cursa pentru preşedinţia României

Alegeri prezidenţiale 2014. Așa cum zicea și Traian Băsescu cu puțin timp în urmă, Elena Udrea e blondă și atrage atenția, bineînțeles în mod voit și, cel mai important, calculat, toate aceste evenimente la care participă în ultima vreme făcând parte dintr-o strategie de imagine bine pusă la punct în vederea alegerilor din toamnă. Am asistat duminică la un nou exercițiu de imagine marca Udrea- fosta doamnă Cocoș, pe Muntele Găina. "Am venit aici din respect pentru tradiții, înțeleg că acest târg se ține de fiecare Sfântu Ilie de peste 100 de ani. Am fost săptămâna trecută și la Marisel. Îi îndemn pe români să se bucure de obiceiuri și să le transmită generațiilor viitoare. Înțeleg că aici se pun la cale căsătorii, aștept să mă cheme cineva de nașă", a explicat președintele PMP.

Elena Udrea candidat. De asemenea, faptul că Udrea se plimbă la braț cu Băsescu prin toată țara este iar o dovadă clară a faptului că Diaconescu nu este decât un candidat-iepure, cea care va candida din partea PMP la alegerile prezidențiabile fiind chiar ea. Aceste acțiuni, întreprinse de cei doi chiar de dinaintea campaniei pentru Parlamentul European, au ca scop fidelizarea electoratului lui Basescu și transferul de simpatie și intenția de vot către Udrea. În ceea ce privește europarlamentarele, această strategie a funcționat, chiar dacă nu așa cum își imaginau cei doi. Dacă nu s-ar fi implicat Băsescu în campanie, este greu de crezut că partidul său de suflet ar fi trecut pragul de 5% pentru a intra în PE. Rămâne de văzut cât de bine va funcționa de această dată.

Citeşte şi: Planul Elena Udrea - candidatul PMP pentru Cotroceni intră în linie dreaptă

În condițiile în care dreapta se unifică lăsând partidul Elenei Udrea pe margine, pe aceasta o așteaptă o provocare extraordinară în cazul în care se hotărăște să-și oficializeze candidatura în cursa prezidențială.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 iul, 2014
oul de aur
Felicitari pentru titlu!
22 iul, 2014
Danut Diaconescu
lume....
lume.........
a aparut pe piata ultimul sondaj al lui Sultanescu...
e minunat,Ponta invinge pe oricine in lupta..
e foarte minunat,extem de ravisant si exceptional de obiectiv
au raspuns,printre altii :T.Ciumac si Magda
ramaneti aproape,nici nu stiti ce pierdeti..
22 iul, 2014
Alfred Bulan-nutritionist
Dle Sultanescu,
mi-a placut chestia cu gaina si cocosul...
faceti-mi un hatar:oare din chestiunea asta a iesit "ouatu"?
eu credeam ca ei mananca bio,asa cum ne invata nutritionistul de renume mondial Daciana S,a doua sotie a lui Ponta..

Cântăreţul Cezar Ouatu, cunoscut după participarea la Eurovision în 2013 drept Cezar "The Voice", s-a înscris, miercuri, în organizaţia PSD Ploieşti, spunând a luat decizia în mod "dezinteresat".
22 iul, 2014
canciautor
Doamna Sultanescu,
ati reusit sa scrieti un articol in care n-ati spus decat ca Udrea este blonda si ca este protejata lui Basescu
pai asta stiau si strungarul Nicolicea si mecanicul Zgonea
doar politrucul Sultanescu Dan,consilierul lui Ponta nu cred ca stia...
el lucreaza la sondajul cu Ponta 59%-celalalt 41%

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ