Un nou scandal în showbiz! IULIA ALBU, atac fără precedent la adresa ANDREEI MARIN

| 16 iun, 15:07

In urma cu cateva zile, Andreea Marin a aparut la un eveniment monden cu o geanta plic, pe care era scris numele ei. Imediat, vedeta a specificat faptul ca accesoriul personalizat este doar un prim produs din colectia de genti pe care le va lansa pe piata in scurt timp, in colaborare cu o cunoscuta designera de pantofi, potrivit wowbiz.ro.

La aflarea veştii că Andreea Marin vrea să lanseze o colecţie de genţi, Iulia Albu a pornit atacurile.

“Evident ca din suita “doamnelor de plica” nu putea lipsi taman ea, zana, Andreea Marin! As fi fost chiar socata sa aud ca stimabila NU isi lanseaza o colectie de genti, pantofi si… pliculete de ceai, desigur!!! Desi trebuie sa recunosc ca ideea de a lansa un pliculet de ceai cu numele Andreea Marin pe el ar putea fi chiar un demers comercial pozitiv, avand in vedere ultimele campanii de mare angajament a caror fata publica a fost aceasta.

Daca in cazul leusteanului (n.r. Andreea Marin a facut in trecut reclama la condiment), plasarea de produs s-a facut fix in dintii madamei, nu-mi inchipui totusi care ar fi varianta aleasa pentru un pliculet de ceai. Si… uite cum, dintr-o data, o linie de genti nu mai pare o idee chiar atat de proasta! Astept cu nerabdare comunicatul de presa al divei, laudandu-si “talentul creator” in  care va spune ca moda este pasiunea ei de cand avea “minus 3 ani” si va merge pe ideea ca totul s-a nascut din nenumaratele cazuri de domnisoare aflate la ananghie care i-au cerut sfatul atunci cand urmau sa mearga undeva.

Ca sa concluzionez, din punctul meu de vedere, demersul respectivei este unul pur comercial, desi, sincera sa fiu, nu imi imaginez prea multi fani avizi sa poarte papornite Andreea Marin! Interesant ar fi o linie de sacose de piata!!!”, a declarat Iulia Albu pentru wowbiz.ro.

 

Citeşte şi: IULIA ALBU a ajuns la SPITAL. DE CE a fost OPERATĂ vedeta

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ