Un nou vot pentru Brexit? Ce se va întâmpla până la urmă cu Marea Britanie

| 29 ian, 10:16

Premierul britanic Theresa May le-a spus parlamentarilor conservatori în cadrul unei întâlniri de luni că intenţionează să supună la vot în parlament acordul ei de Brexit pe 13 februarie, relatează Sky News, citând surse neprecizate.

Acordul negociat de Theresa May cu liderii UE a fost respins cu o majoritate largă la jumătatea acestei luni de parlamentul britanic, notează Reuters.

Ea a spus că a vrea să obţină concesii legate de frontiera cu Irlanda de Nord pentru a obţine sprijinul parlamentarilor pro-Brexit din partidul său şi din mica formaţiune nord-irlandeză care îi susţine guvernul.

Premierul britanic Theresa May le-a cerut deputaţilor conservatori să voteze marţi o propunere de amendament care cere înlocuirea aşa-numitului "backstop" nord-irlandez din acordul de Brexit cu "aranjamente alternative", a declarat luni o sursă din biroul ei citată de Reuters.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ