Un om de știință susține că "sfârșitul lumii vine săptămâna viitoare"! Vezi ce spune NASA

| 17 sep, 18:54

Profesorul Robert Walsh face un apel la oamenii de știință să ia în serios o posibilă Apocalipsă ce va veni în curând, susține el.

Robert Walsh sustine ca "saptamana viitoare vine sfarsitul lumii" si ca omenirea ar putea disparea, precum dinozaurii, din cauza unui asteroid care va lovi Pamantul. Ingrijorator este ca omul de stiinta a facut acesta declaratie alarmanta fara sa aiba o dovada intemeiata.

Walsh, un expert cercetator de la Universitatea Centrala din Lancashire, spune ca lumea ar putea fi distrusa in urma unui impact devastator al unui asteroid cu Pamantul. Teoria lui este contrazisa total de NASA, care dezminte informatia, insa adeptii teoriei conspiratiei sunt de aceeasi parere cu el, notează stirileprotv.

Citește și:  Evenimentul care anunţă APOCALIPSA. Totul se va întâmpla pe 28 septembrie

Conform publicatiei britanice The Mirror, profesorul Robert Walsh spune ca sfarsitul lumii va aduce o puzderie de orori, ploi interminabile si furtuni care vor distruge planeta, dar si caderi de meteoriti, tsunami si cutremure, dar mai mult de atat, oamenii vor avea o dovada de forta din partea lui Dumnezeu insusi, mai sustine profesorul.

Adeptii teorei conspiratiei nu au ajuns la o concluzie despre data exacta cand va avea loc Apocalipsa. Insa, insista sa sustina ca sfarsitul lumii ar putea veni oricand, intre 22 si 28 septembrie, anul acesta. Ceea ce inseamna ca omenirea mai are putin de trait, in viziunea expertilor care sustin aceste teorii neconfirmate de NASA.

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu Pământul, de fapt, în luna septembrie. NU e sfârşitul, e doar începutul!

Totusi, profesorul Walsh sustine ca teoria sa se bazeaza pe cunostinte si context istoric. Acesta continua spunand ca Terra este lovita zi de zi de materiale "extraterestre", sub forma unor bucati mici de roci, dar care ard la intrarea in atmosfera.

Terra a fost supusa la impacturi nimicitoare si in trecut, iar profesorul Walsh sustine ca soarta dinozaurilor, care au disparut in urma caderii unui asteroid, ar putea fi si soarta omenirii.

Aceste teorii au capatat si mai multi adepti, mai ales dupa fenomenul din Siberia, din 2013, cand un meteorit a explodat pe cer, deasupra localitatii Chelyabinsk.

Citeste si: Care sunt cele TREI ZONE care vor supravieţui după ce ASTEROIDUL va lovi PĂMÂNTUL


Dar, sansele ca NASA sa "rateze" un astfel de eveniment si un asteroid care circula cu o viteza ametitoare spre Pamant sunt minime. Comunitatea internationala de astronomi ia in serios posibilitatea coliziunii unui asteroid cu planeta noastra. NASA sustine ca daca daca s-ar intampla asta, specialistii ar sti din timp si ar incerca sa previna o catastrofa.

Chiar daca NASA spune ca momentan, Terra nu este in pericol, foarte multi oameni sunt fascinati si atrasi de ideea Apocalipsei.

Tag-uri: apocalipsa, asteroid, nasa
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

10 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 oct, 09:35
mihail30
Bani acum, simplu si convenabil !
Bani online! Daca v-ati saturat sa cautati oferte cu adevarat serioase, acum e timpul sa va opriti, pentru ca aici veti gasi ceva ce e deja demonstrat! Puteti castiga bani online, cu un efort inteligent, in timpul liber! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, sa stiti sa folositi emailul, documente word si pdf. Tot aici veti invata totul gratuit! Numai cand va hotarati cu seriozitate, cereti detalii mai multe la adresa de email: [email protected]
12 oct, 13:35
aura
mda acum suntem morti daca eu acum am vazut aceasta instiintare si suntem in 12oct
sau cred ca cel care a scris si a prevazut moartea .......hm cam bolnavior ai trebuie un control la 3x3
09 oct, 20:39
Ioana
Extra lucru la domiciliu, acum! Avem urgent nevoie de colaboratori pentru activitate usoara la domiciliu! Se lucreaza in timpul liber, part-time, circa 2 sau 3 ore pe zi. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word si cel putin studii medii. Cereti acum detalii mai multe la adresa de email: [email protected]
09 oct, 14:17
robert
Care e nebunul de om de stiinta?
Da?!!! La ce ora?!!! trebuie sa stiu si eu ca am treaba la MAll si vreau sa ma prinda acasa.
07 oct, 12:17
elena
Venituri suplimentare
-,Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ