Un poliţist a fost lovit de un şofer care a intrat cu maşina pe o plajă din Mamaia

| 22 aug, 11:38

Şoferul unui bolid a lovit un poliţist, în staţiunea Mamaia. Agentul voia să-l amendeze pe bărbat pentru că a intrat cu maşina pe plajă.  Şoferul a fugit de autorităţi, însă a fost prins şi dus la audieri.

Un şofer a intrat cu maşina pe o plajă din Mamaia, deşi acest lucru este interzis. O echipă mixtă formată din jandarmi şi poliţişti s-a deplasat la faţa locului. Poliţistii l-au scos de pe plajă şi i-au cerut bărbatului să se legitimeze, potrivit România TV.

Şoferul a devenit recalcitrant, s-a urcat în maşină şi a demarat în forţă, lovind cu uşa pe unul dintre poliţişti. Agentul de poliţie a fost transportat la spital, iar medicii îi evaluează starea de sănătate.

Jandarmul care se afla la faţa locului a plecat în urma şoferului, până la ieşirea din Mamaia spre Năvodari. Acolo a reuşit să-l blocheze în trafic pe şofer şi l-a încătuşat.

Bărbatul a fost dus la audieri. Pe numele lui va fi deschis un dosar penal de ultraj şi lovire.


Tag-uri: mamaia, poliţist
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ