Un poliţist a fost REŢINUT pentru tentativă de omor

| 14 iun, 11:50

Un agent de la Poliţia Rutieră Arad a fost reţinut, sâmbătă seară, pentru 24 de ore, pentru că l-ar fi bătut pe sportivul de 23 de ani care a fost internat în comă la un spital din Timişoara

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, agentul Claudiu Dărăbuţ, de la Poliţia Rutieră Arad, a recunoscut că a avut o altercaţie cu sportivul, ambii fiind sub influenţa alcoolului.

Cei doi nu se cunoşteau, dar sportivul cunoştea persoane din anturajul poliţistului. Conflictul a izbucnit când Băltean a mers la masa acestora.

Unele dintre scenele violente au fost surprinse de sistemul de supraveghere video al localului, imaginile fiind vizionate de către anchetatori.

Citeste si: Fost JUDECĂTOR din Paşcani REŢINUT de DIICOT

Sportivul a suferit o fractură craniană şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Arad, de unde a fost transferat imediat, în stare de comă, la un spital din Timişoara.

Agentul, care era în timpul liber la momentul producerii faptei, este cercetat pentru tentativă de omor.

Duminică procurorii vor decide dacă acesta va fi prezentat judecătorilor pentru arestare preventivă sau dacă va fi cercetat în stare de libertate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ