Un terminal exclusiv pentru animale. Pe ce aeroport celebru va fi construit FOTO

| 21 ian, 21:35

Primul terminal de aeroport destinat în exclusivitate animalelor urmează să fie construit pe aeroportul JFK din New York. Terminalul, care va oferi servicii de îmbarcare, carantină şi de transport, se va deschide la începutul anului 2016.

Construcţia terminalului va costa peste 30 de milioane sterline, însă se estimează că investiţia va genera un profit de 70 de milioane de lire sterline pe o perioadă de 30 de ani şi va crea aproximativ 110 locuri de muncă.

Terminalul, care se va numi „The Ark”, va dispune de cuşti confortabile, de locuri speciale destinate păsărilor şi va asigura asistenţă medicală calificată, măsuri menite să contribuie la relaxarea animalelor înainte şi după un zbor cu avionul. Mai mult de atât, animalele vor fi transportate în vehicule climatizate individuale.

loading...

Ştirile orei

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ