Un vicepreședinte PNL către jurnalişti: Nu ne tragem in șireturi, nu aveți carieră făcută cu cinste

| 27 oct, 14:22

Niolae Robu, unul din vicepreşedinţii PNL şi primarul Timişoarei i-a lăsat mască pe jurnalişti. Acesta le-a vorbit pe un ton superior şi i-a apostrofat folosind un limbaj nu tocmai potrivit pentru o conferinta de presa.

”Faceti un efort de intelegere a lucrurilor, ca nu e complicat. Ceea ce se intampla in presa timisoreana astazi vadeste rea-credinta in foarte multe momente. Nu va convine, nu mai veniti la conferintele de presa. Haideti sa fim seriosi, veniti de rea-intentie, puneti numai niste titluri de te si crucesti cand le vezi, din ce minte pot fi generate. Nu ne tragem in sireturi, cand veti avea cariera facuta de mine cu cinste, cu munca multa, atunci puteti sa va apropiati de sireturile mele”, le-a spus Nicolae Robu jurnaliştilor potrivit opiniatimisoarei.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 oct, 20:15
Timis Timisoara
Robita
Robu a luat bani de la firma germana Continental, a dat contra unei spagi considerabile terenul din centrul orasului, a luat spaga de la Dinu Instal, a devalizat bugetul local finantand echipa de fotbal Revine Parchetului obligatia sa stabileasca fraudele lui Robu
27 oct, 15:04
basescu
BA TEMBELULE,NESPALAT
CE MOACA IDIOT AI MILOGULE.DUTE,BA, SI TE TUNDE,PAPITOIUL DRACULUI.
TU AI FOST PIONER SI UTECIST.AI VANDUT, LA TIGANI,CASE.SA TE TRAGA SIRETUL
IN JOS,LEGAT DE O GRINDA.NUMAI ASA SCAPAM DE NENOROCITII DE LIBELALI

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ