Unde s-a retras Victor Ponta în vacanţă (surse)

| 21 noi, 2014

Premierul Victor Ponta a decis să își ia o perioadă de vacanță, după alegerile prezidențiale.

Premierul Victor Ponta se află, "împreună cu Daciana și copiii", în județul Hunedoara, la Orăștie. Din câte ştiu eu, vizitează cetățile dacice", au precizat surse din PSD pentru stiripesurse.ro.

În Orăștie a avut loc, în luna iunie, ședința Comitetului Executiv Național al PSD în care s-a decis oficial desemnarea lui Victor Ponta drept candidat la alegerile prezidențiale.

După turul 2 al alegerilor prezidenţiale, din 18 noiembrie, Premierul Victor Ponta şi-a delegat, prin decizie, atribuţiile de coordonare a Guvernului către vicepremierul Gabriel Oprea, decizia urmând să fie aplicată în perioada 19-24 noiembrie.

Ultima ieşire publică a lui Victor Ponta a avut loc în data de 17 noiembrie, într-o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului, în care a anunţat că nu-şi va da demisia din funcţia de Premier şi că majoritatea guvernamentală va fi formată din PSD-UNPR-PC-UDMR-PLR.

După revenirea din concediu a lui Victor Ponta, va avea loc, marţi, şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD în care se va  analiza modul in care s-au desfăşurat alegerile prezidenţiale.

Ion Iliescu, noi informaţii despre alegerile anticipate: Nu e în interesul nimănui

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 noi, 2014
ovidiu
SA DUS))))
RESPECT ROMANIA AVAND IN VEDERE DE CEI CE NU AU VEDETI ASTAhttps://www.youtube.com/watch?v=adOThwFvJ9k&list=RDdd4Ziu0kmbg&index=2
22 noi, 2014
ovidiu
DRAGUTZ
dnul ponta apropo de cluburi noi am fost si suntem in alt club acum dar nu in Dubai asculta piesa pe care tio dedic si in clubul tau dedicatie pentru tine dnul ponta asculto cu atetie si aproba schimbare.....https://www.youtube.com/watch?v=EC8M1TMd_78
22 noi, 2014
Psycho
Salvarea natiunii
Lasati-l pe Plagiattore in spatii deschise, asa cum sunt cele de Sarmizegetusa, pentru a nu recurge la gestul lui Decebal in fata lui Traian. Suferinzii de klaustrofobie pot avea reactii neasteptate!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ