Unde se află cea mai SCUMPĂ parcare din România. Costă 18 lei pe oră şi este mereu plină

| 10 sep, 2014

Cea mai scumpă parcare din România se află pe strada Buzeşti din Bucureşti, în apropierea pieţei Victoriei, şi este deţinută de omul de afaceri Dragoş Dragoteanu, proprietar al companiei Euroest Invest.

Preţul pe care un şofer trebuie să îl plătească pentru 15 minute de parcare este de 4,5 lei, respectiv 18 lei/oră. Prin comparaţie, o oră de parcare în locurile deţinute de Administraţia Străzilor costă 1,5 lei.

Zona Buzeşti oferă un număr limitat de posibilităţi de staţionare, bulevardul fiind modernizat fără a se crea însă locuri de parcare.

"Pentru orice administraţie publică serioasă, problema parcărilor trebuie să constituie o prioritate. Nu contează atât de mult că nu s-au făcut încă, dar contează enorm dacă se doreşte a fi făcut imediat", spunea anterior Dragoş Dragoteanu, general manager al companiei Euroest Invest. "Investitorii privaţi în parcări vor fi probabil întotdeauna cu un pas înaintea parcărilor oferite de primărie. Concurenţa este cea mai bună formă de evoluţie, chiar şi pentru acest domeniu de activitate", a mai spus Dragoteanu, potrivit businessmagazin.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ