UNIC! El este CEL MAI REZISTENT organism de pe planetă

| 21 oct, 2014

Viermele Pompeii (Alvinella pompejana) este considerat "cel mai rezistent organism de pe planetă" datorită rezistenţei sale la temperaturi înalte.

El trăieşte în apele Oceanului Pacific iar cercetătorii au descoperit că poate trăi chiar şi la o temperatură de 176 grade Fahrenheit, adică 80 de grade Celsius, cee ce-l face să fie singurul organism viu care poate rezista la o temperatură atât de mare, fatală pentru toate celelalte vieţuitoare.

El a fost descoperit în anul 1980 de către doi biologi francezi, Daniel Desbruyeres şi Lucian Laubier, în largul insulelor Galapagos.

Ulterior, în 1997 viermele Pompeii a mai fost găsit în Oceanul Pacific, aproape de Costa Rica de către biologul Craig Cary şi în urma analizelor amănunţite, alături de ceilalţi doi cercetători, a fost numit "cel mai rezistent organism de pe planetă", constatare care a însemnat un progres uriaş pentru ştiinţă.

Cum arată viermele la microscop

Citeşte şi: PENISUL ARTIFICIAL, descoperirea care va SALVA BĂRBAȚII! Află CUM se CREȘTE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 oct, 2014
sorina
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ