Universitatea Bucureşti cere ministrului Educaţiei să retragă titlul de doctor al lui Victor Ponta

| 18 dec, 2014

Rectorul Universităţii Bucureşti îi cere noului ministru al Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, să ia măsurile legale în vederea retragerii titlului de doctor al lui Victor Ponta. Solicitarea este însoţită de mai multe documente.

„Vă transmitem, în anexă, notificarea primită din partea domnului Victor Ponta privind renunțarea la titlul de Doctor în Drept.
Vă transmitem, de asemenea, în copie, următoarele documente: dosarul înaintat ministerului în 2003, în vederea acordării titlului de doctor, teza elaborată de domnul Victor Ponta, decizia Comisiei de Etică a Universității din București din data de 17 iulie 2012 privind acuzația de plagiat, corespondența purtată de Universitatea din București, cu comisiile de specialitate ale MEN, în 2012.

Ținând seama de decizia Comisiei de Etică și de poziția Senatului Universității din București din 25 iulie 2012, vă rugăm să dispuneți măsurile necesare în vederea retragerii titlului de Doctor în Drept acordat domnului Victor Ponta prin Ordinul Ministrului nr. 5663/15.12.2003”.

Adresa este semnată de prof. dr. Mircea Dumitru, rector al Universității din București.

Citeşte şi: Victor Ponta renunţă la doctorat. Anunţul a fost făcut pe Facebook


Victor Ponta a postat marți pe contul de Facebook o scrisoare în care anunță că renunță la titlul de doctor în drept.

Citeşte şi: Părerea lui CTP despre gestul lui PONTA de a renunţa la titlul de doctor, după ani de acuzaţii de plagiat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ