Universitatea de Medicină din Bucureşti ar putea prelua Institutul Cantacuzino

| 20 apr, 21:42

Ministrul Educaţiei, Sorin Mihai Cîmpeanu, a propus conducerii Universităţii de Medicină şi Farmacie din Bucureşti să analizeze posibilitatea de a prelua Institutul Cantacuzino.

Sorin Cîmpeanu i-a trimis, săptămâna trecută, o scrisoare rectorului UMF Ioanel Sinescu.

"Având în vedere competenţa, expertiza precum şi interesul manifestat în ultima perioadă de către reprezentanţii Universităţii de Medicină şi Farmacie «Carol Davila» din Bucureşti, faţă de situaţia Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie «Cantacuzino», vă rugăm să aveţi amabilitatea de a analiza posibilitatea ca universitatea pe care o conduceţi să preia coordonarea acestui institut", scrie în documentul remis conducerii UMF, potrivit unui comunicat al Ministerului Educaţiei.

Ministrul mai spune că UMF Bucureşti "beneficiază de cei mai buni specialişti în domeniul de activitate al institutului, cadre didactice universitare cu recunoaştere internaţională, dar şi de persoane cu experienţă şi rezultate remarcabile în ceea ce priveşte managementul unităţilor şi instituţiilor din domeniul medical".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 apr, 12:20
CORALIA
venit suplimentar
sellectam Dezvoltatori Afacere !!!! OFERTA DE MUNCA !!
PROIECT NOU >> PART- TIME - DIRECT PE INTERNET
Acest proiect vizeaza piata americana de carti electronice ( E-Book ). Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail.
Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal de catre EPUBLISHERS.SRL
Se ofera contract de comision !
Daca doriti sa colaboram va rog sa cereti informatii la adresa: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ