UNPR îl susține pe Victor Ponta. Nu va vota moțiunea PNL

| 23 sep, 17:04

Uniunea Națională pentru Progresul României își reafirmă susținerea pentru coaliție, pentru guvernul din care face parte și pentru președintele țării pe problemele care țin de securitatea națională și precizează că parlamentarii progresiști nu vor vota moțiunea de cenzură.

''Ca de fiecare dată, UNPR optează pentru stabilitate și consecvență, două atuuri pe care România le-a avut în ultimii ani și datorită cărora rezultatele guvernării încep să se simtă în viața de zi cu zi a cetățenilor. Prin deciziile sale, Uniunea a contribuit în mare măsură la consolidarea acestui climat de stabilitate și își va continua activitatea politică respectând aceleași principii. Suntem corecți cu partenerii noștri, ne respectăm cuvântul dat și suntem în continuare în slujba prosperității și siguranței românilor, adică în slujba interesului național'', se arată într-un comunicat al UNPR.

Citește și:  Blaga: O să discutăm astăzi și cu UNPR cu privire la susținerea moțiunii de cenzură

Progresiștii afirmă că actualul guvern trebuie ''să meargă mai departe'' și precizează că în plan politic sunt alături de partenerii din PSD.

''Prin opțiunile asumate, considerăm că venim în întâmpinarea așteptărilor legitime ale simpatizanților noștri, dar și ale românilor în general. Oamenii vor rezultate în economie, vor un nivel de trai mai ridicat, vor mai mult respect pentru valorile naționale și vor garanții sporite de securitate națională și siguranță publică. UNPR este un partid național, care își propune să participe la îndeplinirea acestor așteptări prin toate deciziile sale. Considerăm că acest guvern este unul bun și trebuie să meargă mai departe. În plan politic, suntem alături de partenerii noștri din PSD, continuăm parteneriatul corect cu președintele României și încurajăm dialogul orientat spre consens atât între Putere și Opoziție, cât și între partide și societate. Avem nevoie de acest consens, dar el trebuie să vizeze prioritățile românilor și nu prioritățile partidelor. Din acest motiv, UNPR nu va vota moțiunea de cenzură la adresa Guvernului'', se mai arată în comunicatul UNPR.

Tag-uri: UNPR, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ