Unul din cei mai importanţi oameni din PRO TV a demisionat

| 23 apr, 2014

Mona Segall, unul dintre cei mai importanți oameni din Pro TV, creatorul și producătorul unor show-uri de succes, precum Vocea României și Românii au talent, a demisionat astăzi, ne-au confirmat în exclusivitate surse din trustul PRO.

Mona Segall (53 de ani) produce pentru PRO TV din 1995 și, pentru mulți, ea este omul din spatele scenei pe care s-a bazat cu adevărat succesul postului de televiziune lansat de Adrian Sârbu, scrie Reportervirtual.ro.

De 19 ani, ea se ocupă de show-urile care aduc audienţe-record acestui post de televiziune. Producătoarea a lucrat la „Dansez pentru tine“, „Românii au talent”, „Vocea României” și la multe alte show-uri, printre care și cele mai vechi, precum „Alege ASIA“ sau „Vara ispitelor“.

Mona Segall, în calitate de Producător General, coordona cu mână de fier echipele care au constituit, de-a lungul anilor, o adevărată fabrică de audiență și de bani pentru PRO TV.

Tag-uri: Mona Segall, Pro TV, protv
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ