Unul dintre MOTIVELE pentru care Tatiana Niculescu Bran ar fi fost DEMISĂ de la Cotroceni

| 28 apr, 19:59

Tatiana Niculescu Bran nu a rezistat decât 4 luni la Cotroceni în funcția de purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis. Ea a recunoscut, după ce a plecat, că nu a gestionat deloc bine relația cu presa. Se pare că unul dintre motivele pentru cea care a fost jurnalistă nu s-a înțeles cu cei din presă este și faptul că Tatiana Niculescu Bran nu mai are televizor de 8 ani.

Un lucru de neacceptat pentru un om pus la Cotroceni tocmai pentru a comunica și a vedea tot ceea ce se întâmplă în presă, inclusiv la tv.

"Am fost la țară, la un unchi de-al tatei, îmi povestește un prieten. Trăiește ca vai de lume, într-o dezordine și mizerie îngrozitoare, bea de stinge, dar știi ce ? Are în casă vreo trei televizoare: în camera în care doarme, la bucătărie și în sufragerie. Merg încontinuu, pe canale diferite." Când aud povești din astea mă felicit că nu mai am televizor de 8 ani și nici nu-i duc dorul. Ce-ar fi să inițiem o campanie fb împotriva colectivizării minții, care să se cheme simplu : "fără televizor" și cei care se mai uită încă la televizor să-și reducă la jumătate timpul dedicat acestei activități? Ce ziceți?”, a dezvăluit fosta consilieră prezidențială.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ