UPDATE: Un şef de la Poliţia Capitalei, DEMIS în urma imaginilor cu arestatul ADRIAN SÂRBU liber pe stradă

| 22 apr, 08:38

Anchetă fără precedent la Poliţia Capitalei, după ce în presă au apărut imagini cu omul de afaceri Adrian Sârbu care se plimba nestingherit prin Bucureşti. Numărul doi de la Poliţia Capitalei a fost demis din funcţie, potrivit unor surse citate de România TV. Adrian Sârbu a fost fotografiat în timp ce mergea la stomatolog.

Adrian Sârbu, aflat în arestul Poliţiei Capitalei, a fost scos din puşcărie şi dus neîncătuşat, cu duba, la un cabinet stomatologic din cartierul Dorobanţi, în zilele de 14 şi 18 aprilie. Mogulul avea nevoie să continue niște lucrări dentare începute înainte de a fi arestat preventiv, lucrări care nu puteau fi făcute în arest.

 

Adrian Sârbu se află în arest preventiv din data de 4 februarie, fiind pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la evaziune fiscală, spălare de bani și instigare la delapidare.

Procurorii de la Parchetul General susțin că, la solicitarea lui Adrian Sârbu, inculpații Liliana Șerban, Roxana Dorina Grigoruță, Eugenia Bălan (arestată în altă cauză), Sorin Dinu, Daniela Reghină Cozac (cercetată în stare de libertate), Rodica Crisbășan și Dragoș Chiș, împreună cu Diana Atanasiu și Dragoș Eremia, au folosit o schemă infracțională în scopul sustragerii de la plata taxelor către bugetul de stat, schemă în care au fost interpuse mai multe societăți comerciale, care au derulat operațiuni fictive, în intervalul 2011 — 2014, în relația cu beneficiarii drepturilor de autor derulate de societățile din grupul Mediafax (SC Mediafax Grup SA, SC Mediafax SA, SC Apropo Media SRL).

Prejudiciul produs bugetului general consolidat al statului se cifrează la valoarea de 16.809.964 lei rezultat din săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, la suma de 2.660.000 lei din săvârșirea infracțiunii de delapidare, fiind supusă spălării banilor suma de 2.893.607 lei.

Citeşte şi: Imagini uluitoare! Arestatul ADRIAN SÂRBU se plimbă fără cătuşe prin oraş

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 apr, 09:34
palada pufosul
Presedintele Curtii Constitutionale a declarat joi ca votul pentru incuviintarea arestarii senatorului Dan Sova ar trebui reluat daca hotararea publicata de Senat privind votul dat in 25 martie este neconstitutionala.
22 apr, 22:10
gaby
OFERTA DE LUCRU ACCESIBILA SI INEDITA
sellectam dezvoltatori de proiect pt. piata nationala si international.NU este necesara nici un fel de experienta!Oferim ,prin email,curs gratuit si complet de instruire.Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.Se lucreaza in confortul de acasa,online,cel mult 3 ore/zi.Cerem seriozitate maxima si dorinta de-a invata ceva absolutnou si de viitor.Pt. detalii trimiteti textul “info” la adresa de email:[email protected]
22 apr, 19:13
Vasile Mare
Oferta
Dacă începi viitorul acum, teama se va risipi de la sine. Abordează orice împrejurare în chip frontal - treci imediat la acţiune. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câştige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteţi mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
22 apr, 16:36
basinescu chiorul
un evreu hot si excroc,de meserie turnator grilaje
DA,MI-A DAT 30 MIL EURO,SA NU-I INCHID TARABA DE CIRC.ESTE MAI MARE CUR-
VAR DECAT MINEMINE,PLUS CA ARE MUSTATA SARGA LA CUR SA MA STEARGA, ESTE NEPOTUL LU BELLU ZILBERG.,DE LA SCANTEIA COMUNISTA.ESTE DIN GASCA MAFIOTA A OMULUI FARA GAT SI FARA CREIER;GACICARUL CU PARUL VOPSIT,IN NEGRU,PRENUMELE LUI DE STRUL,SAU ITIC ROMMUL.ASTA,DARBUL,A
VANDUT FILMUL LOVITURII DE STAT, DIN DECEMBRIE,LA NEAMURILE SALE DIN
MAHALALELE PARISULUI.SARBULE,DARBULE,TOLOMAC MAI ESTI,DIN NASCARE.
HAI SICTIR,EXCROCULE BOSOROG,DE LA SAHIA FILM.LA OSUAR CU TINE !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ