USR, după consultările de la Cotroceni: Suntem dispuși să susținem un guvern non-PSD, cu anumite condiții

| 26 iun, 17:46

Presedintele interimar al USR, Elek Levente, a declarat la iesirea de la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis ca nu vor sustine candidatul propus de coalitia PSD-ALDE la functia de premier, din cauza acuzatiilor de plagiat, dar vor sustine un guvern non-PSD, daca acesta va garanta continuarea luptei anticoruptie si numirea unui ministru al Justitiei care sa asigure ca “nimeni nu se atinge de justitie”.

 

Suntem dispusi sa sustinem un guvern non PSD cu anumite conditii. Conditiile pe care noi le impunem sunt continuarea luptei anticoruptie, nominalizarea unui ministru la Justitiei din partea USR sau din afara USR, care sa garanteze ca nu se atinge nimeni de justitiei si modificarea legii electorale, respectic alegerea primarilor in doua tururi”, a declarat Elek Levente.
Totodata, acesta a spus ca in momentul de fata nu stie daca se va contura o noua majoritate, dar au fost discutii informale cu UDMR si PNL in acest sens.

 

 

Tag-uri: Elek Levente, USR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ