Cele mai frumoase cabane de lux din inima Alpilor. Cât costă închirierea lor

| 02 dec, 2013

John Taylor, companie specializată în proprietăți excepționale, ofera spre închiriere o selecție din cele mai bune cabane situate în inima Alpilor, acolo unde se combină luxul și prestigiul.

Fondată în Cannes în 1864 de către John Taylor, agenția imobiliară omonimă este specializată în proprietăți excepționale. Iată principalele cabane propuse pentru închiriere în acest sezon de iarnă:

Cabana Aigle Blanc - Courchevel Cospillot.

Cabana fermecătoare are215 mp pe 3 nivele. Ea cuprinde: un restaurant, camera de zi cu ;emineu, bucătarie, sala TV, dormitor matrimonial cu zona de baie și baie Master de zi cu baie de aburi, balcon, terasă, 3 dormitoare cu baie, jacuzzi în aer liber, spălatorie, garaj, cameră pentru echipament de schi. Prețul se oferă la cerere.

Slideshow

 

ASTRAGALE Chalet - Courchevel 1850

Această cabană tradițională de 270 mp este situată într-un cătun privat și sigur. Aceasta include un dormitor matrimonial cu baie și dressing, 3 dormitoare cu baie cu duș, cameră de zi cu șemineu, sală TV, sală de mese, bucătarie, jacuzzi mare, saună, cameră de relaxare cu TV, garaj, cameră de schi. Prețul se oferă la cerere.

Slideshow

 

Cabana GREYSTONE - Courchevel 1850

Aceasta cabană are o zonă de living de 850 mp. Fermecătoare, pe pante, acesta oferă un design modern, cu 6 dormitoare duble de dormit pentru12 de persoane, sală de cinema cu bar, spa cu jacuzzi, hammam, saună, zonă de relaxare și sală de gimnastică. Prețul se oferă la cerere.

Slideshow

 

Druchka Chalet - sat Meribel

Această frumoasă cabană de 450 mp este situată la 300 m de pârtii și magazine. Aceasta combină eleganța, luxul și oferă servicii de înaltă calitate. Are o cameră de zi caldă, cu șemineu și 5 dormitoare. Zona de relaxare este compusă dintr-un jacuzzi și hamam. Priveliștea este deosebită spre vest. De la 12.000 de euro pe săptămână, cu servicii hoteliere.

Slideshow

 

Cabana Tichka - Raffort

Această cabană beneficiază de finisaje de excepție. Acesta oferă 5 camere cu baie, o zonă de relaxare spațioasă, cu baie de aburi și jacuzzi. Camera de zi este mare, cu șemineu, și se deschide spre o terasă minunată, cu vedere la munte. De la 11.500 de euro pe săptămână, cu servicii hoteliere.

Slideshow

 

Chalet Les aiguilles croches - Megève - Mont d'Arbois

Această cabană de lux, cu o suprafață de 500 mp, oferă spațiu de locuit generos și luminos și dispune de vederi uimitoare. Aceasta poate găzdui 12 de persoane: 5 dormitoare cu baie proprie, cameră de dormitor, living mare cu șemineu, zonă de lounge cu piscină interioară, jacuzzi și saună, garaj pentru două masini. De la 69.000 euro pe săptămână.

Image Diaporama

 

Cabana Hermine - Megève

Această cabană are o suprafață de 235 mp, este situată aproape de centrul satului și de pârtiile de schi. Poate găzdui 8 persoane. Aceasta se compune din: 4 dormitoare cu baie proprie, living / sufragerie cu șemineu, terasă cu jacuzzi și locuri de parcare acoperite. De la 14,000.00 de euro pe săptămână.

Slideshow

 

Cabana La Cry - Megève - Mont d'Arbois

Această cabană de exceptie, cu o suprafață de 750 mp, este echipată pentru 12 persoane. Oferă servicii de înaltă calitate într-o atmosferă contemporană și caldă: 4 dormitoare cu baie proprie, inclusiv un dormitor magnific, cameră dormitor, piscină interioară, jacuzzi, baie de aburi, lounge cu șemineu și garaj. De la 85.000 euro pe săptămână.

Image Diaporama

Tag-uri: Alpi, travel, vacanţa
loading...

Ştirile orei

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ