Vacanţe la ţară de la 290 de lei pentru cinci margarete

| 11 sep, 2014

Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism lansează cea de-a XXV-a ediţie a campaniei 'Vacanţe la ţară', ediţia de toamnă, în perioada 14 septembrie - 31 octombrie 2014.

Destinatarii programului sunt toate categoriile de turişti, care vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

Tarifele practicate de proprietarii pensiunilor pentru actuala ediţie a programului 'Vacanţă la ţară' pornesc de la 175 lei/persoană/6 zile la o pensiune de 2 margarete, 225 lei/persoană/6 zile la 3 şi 4 margarete, 290 lei/persoană/6 zile la cele de 5 margarete.

Citeşte şi: Organizaţia Mondială a Turismului: Viitorul turismului se află în ţări precum România

'Pe lângă vremea care se anunţă a fi foarte frumoasă, turiştii care vor beneficia de programul 'Vacanţă la ţară' vor avea parte de multe evenimente şi festivaluri. La 20 de ani de la înfiinţarea ANTREC, ne concentrăm mult pe crearea şi dezvoltarea unui calendar de evenimente, precum şi pe dezvoltarea asociaţiei şi a turismului rural în alte regiuni ale României. Spun asta pentru că fiecare zonă a ţării are ceva de oferit. Sunt sigur că turismul rural se va dezvolta în timp şi pe cursul Dunării şi în alte regiuni mai puţin turistice, dar rurale ale ţării noastre', a subliniat preşedintele executiv al ANTREC, Mişu Chiruc.

Turiştii au incluse în tarif cinci nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.

Rezervările se pot face direct la pensiune, prin agenţiile membre ANAT, prin filialele ANTREC participante - Alba, Braşov, Covasna, Gorj, Maramureş şi Neamţ.

Turiştii pot participa, cu acest prilej, la mai multe evenimente, precum Festivalul Fructelor de Pădure (19-20 septembrie) la Piatra Neamţ, Festivalul Sarmalelor (26-28 septembrie) la Praid, Festivalul 'Răvăşitul oilor' (27-28 septembrie) la Bran, Festivalul Pălăriilor şi Hora Satului (28 septembrie) la Ruginoasa, Cupa Deltei la Ştiucă (3-5 octombrie) la Crişan, Festivalul Castanelor (11 octombrie) la Tismana, Focul lui Sumedru (25-26 octombrie) la Moeciu, Festivalul Hanurilor (31 octombrie - 1 noiembrie) la Tupilaţi, Neamţ.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ