Vadim Tudor despre rezultate: Cel mai mare jaf electoral din decembrie 2000 şi până acum

| 16 noi, 2014

Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, a declarat duminică, după prezentarea exit-poll-urilor, că alegerile reprezintă 'cel mai mare jaf electoral din decembrie 2000'.

Corneliu Vadim Tudor: "Este un jaf ordinar, din decembrie 2000 şi până acum este cel mai mare jaf electoral. Nici nu merită să comentăm. În urmă cu cinci zile era diferenţă de 10% şi acum i-o ia Iohannis înainte. Se minte că jumătate din electoratul meu ar fi votat alături de el, de Băsescu şi de Tokes. Asta e justificarea lor, ca să arate de unde provine diferenţa. Numai merită să se producă alegeri în România. Numai merită să aibă loc alegeri într-o ţară de hoţi. Gata, adio alegeri, adio democraţie!".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 noi, 2014
jintao
mars, stimabile!
mars, futu.ti mortii ma.tii! :)) cur.va de vadim a cam luat.o in cioc!!!2
16 noi, 2014
dan
PROGRAM POIANA MARE
NONSTOP
prietenii stiu de ce!
16 noi, 2014
Robert Buchanan
TRADARE
..mai falsule "patriot" orbeste am crezut in tine de mult timp, fara sa imi dau seama ca esti un cacat communist, gura e atit de mare ca ai vrea sa duci pe multi in eroare, dar acum ai dato in bara, cei de afara nu au votat cu partidul lui Iliescu, counistii nu int pentru noi, i9ndiferent daca Dragnea ar pune mortii sa voteze tot "NEAMTU" cistiga, onestitatea e mult mai mare ca si a ta gura spurcata..marsh la gunoi lepra esti un borfash mincinos... hu huuuuuuu.
17 noi, 2014
dr,Aurelian stefan chibici
izbucnirile d-lui Vadim Tudor.
In vremea regimului comunist circula un banc: Iepurele s-a casatorit cu vulpea, iar aceasta toata ziua il tachina: lupul mare ursul mare leul si mai mare, iar tu un nimic fugarit de toti, la care iepurele intreba! Dar ce sa fac ca sa ajung si eu mare? Musca in dreapta si in stanga!.
D-l Vadim Tudor, de cand il stiu, face aceasta. Musca in dreapta si in stanga

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ