Vadim Tudor se lansează în cursa prezidențială cu o mizerie marca România Mare

| 10 iul, 2014

Vadim Tudor înjură. Invitația ziarului „România Mare” de a aduce injurii unor politicieni de top, unde redactor șef este Corneliu Vadim Tudor, trădează impotența și insuccesul politic al președintelui PRM. Caricatură sinistră a demnității și a onoarei, Vadim Tudor se scaldă în ape tulburi datorită ipocriziei sale.

Vadim Tudor înjură. Fațărnicia de a urla și a blama „o clasă politică putredă” evidențiază o combinație de lipsă de subtilitate și un mare minus intelectual din partea unui personaj care nu este subjugat bunului simț. Reamintim o replică pe care Vadim Tudor i-a adus-o, în urmă cu ceva vreme, unei femei prezente cu el în platoul unei televiziuni „Hai sictir de bagaboanta dracului” – limbaj ce diminuează foarte mult titlul de „demnitar european”, cu care Vadim se lauda obsesiv.

Absurditatea pe care a comis-o președintele PRM, prin publicarea numerelor de telefon ale unor importanți politicieni, printre care Victor Ponta, Daciana  Sârbu, Mircea Geoana, Sorin Oprescu, în ziarul „România Mare” nu are ecou. Maniera prin care încearcă să se lanseze în cursa pentru prezidențiale scapă un detaliu important: de ce pe listă nu este scris și numele său?

Citeşte şi: Gest SCANDALOS al unui ziar săptămânal. Telefonul lui Ponta a fost făcut PUBLIC şi nu numai

Vadim Tudor şochează. Iar pentru că în fotografia atașată articolului în care apar numerele de telefon ale politicienilor nu era de ajuns pentru a își arătă ipocrizia, titlul materialului „Dacă doriți să îi înjurați...” șochează de-a dreptul.  Fapt ce dovedește limpede că invitația sa se înscrie în conduita și pe linia politică a partidului pe care îl conduce: xenofob, naționalist și de mahala.

Astfel, demersul lui Corneliu Vadim Turdor spulberă orice concurență de joasă speță între politicienii de pe partea dreaptă a eșichierului politic. Răfuiala dusă pentru ocuparea celei mai râvnite funcții în stat scoate din oamenii slabi „monștri”, care doresc să inspire teamă în ideea că poate așa va capta electoratul.

Citeşte şi:  CORNELIU VADIM TUDOR: Candidez la Preşedinţia României

Vadim Tudor i-a adus o concurența serioasă monstrului din Loch Ness acum ceva vreme, când vizibil iritat de prezența lui Gheorghe Funar în partidul său, președintele PRM s-a coborât atât de jos încât nu s-a lăsat până nu a reamintit că el este „locomotiva” formațiunii politice și că fără el nimic nu există „Fără mine, PRM este ca lacul fără monstru din Loch Ness”.

Articularea scenei politice prin demersurile și declarațiile bombastice pe care Vadim Tudor le face subliniază un lucru esențial – președintele PRM uită că monstrul din Loch Ness  a fost numit după lac și nu invers și că importanța pe care și-o atribuie prin  mizeria marca România Mare trădează ieșiri rasiale, jicnitoare, anti-intelectuale și egocentrice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 iul, 2014
cantautor
Ponta,lansat si el,se foloseste de mizeria Obiectiv Info
nu vad nici o problema...
democratie...dle Sultanescu
11 iul, 2014
nic
Sefa CNA face la fel...
Pai daca-i tine sefei de la CNA de ce sa n-o faca si vadim? Chit ca el nu are in spate un prim ministru plus hoarda de jurnalisti neocomunisti sa-l tina pe "fonctie". Curat murdar!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ