Val de aer african peste România. A fost depășit un nou record de temperatură

| 25 apr, 13:49

Țara noastră a înregistrat marți cea mai caldă zi de aprilie din istorie. Cel puțin de când se fac măsurători meteorologice. În Oltenia, dar și în Capitală, s-au înregistrat maxime istorice pentru această perioadă. La Calafat au fost 32 de grade Celsius. În mod normal, temperaturile ar trebui să fie cu zece grade mai mici.

A fost atât de cald în Craiova încât oamenii au format cozi la înghețată. Deși bucuroși că au parte de vreme frumoasă, oamenii s-au gândit și că este cazul să se protejeze de soare, întocmai ca în miezul verii.

"Temperaturile maxime sunt cu 8 până la 10 grade mai ridicate decât normalele acestei perioade. S-au înregistrat noi temperaturi maxime absolute la mai multe stații din Oltenia. Sunt temperaturi normale pentru sfârșitul lunii iunie, începutul lunii iulie", a declarat meteorogul de serviciu.

De vineri, vremea va intra într-o ușoară răcire.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ