Valentine’s Day 2013: Ce aleg românii pentru vacanţele romantice şi la ce destinaţii visează

| 11 feb, 2014

Călătorii autohtoni, deși visează la locuri îndepărtate și exotice unde să petreacă Ziua Îndrăgostiților alături de jumătatea lor, aleg destinații considerate deja “tradiționale” pentru a-și celebra iubirea, respectiv Paris, Londra sau Barcelona.

Pentru o escapadă romantică alături de perechea lor, românii visează la plajele și recifurile de corali din Koh Samui (Thailanda), la dealurile din Mandalay (Burma), la Los Cabos (Mexic), la coastele însorite ale capitalei sri-lankeze Colombo sau la orașul sud-african “al trandafirilor” Bloemfontaine.

Insula caraibeană Saint Martin, capitala Ecuadorului, Quito, și Noua Zeelanda încheie lista destinațiilor căutate de romanticii autohtoni, conform datelor tripsta.ro.

Destinaţie preferată de romantici

Atunci când vine vorba de călătorii concrete însă, românii se orientează pentru escapada de Ziua Îndrăgostiților către destinații devenite deja tradiționale: Paris, Londra sau Barcelona, Viena și Roma.

Anul acesta, topul 10 al celor mai căutate destinații pentru Valentine’s Day în rândul utilizatorilor tripsta.ro este completat de Dubai, Munchen, Madrid, Amsterdam și Praga, indicând variații minore față de destinațiile alese de îndrăgostiții români în anul anterior.

Conform tripsta.ro, comparativ cu 2013, principalele destinații preferate pentru o escapadă de Valentine’s Day rămân aceleași, respectiv Paris și Londra.

Potrivit sursei citate, a crescut cu aproape 30% numărul de rezervări realizate pentru vacanţele de Ziua Îndrăgostiţilor.

Tripsta este o agenție online de turism, care în prezent operează în 21 de țări.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ