Valer Dorneanu, după declarațiile Cristinei Tarcea: Fiecare e răspunzător pentru comentariile lui

| 13 feb, 15:56

Președintele Curții Constituționale, Valer Dorneanu, a declarat pentru HotNews.ro că singura declarație pe care o are legat de completurile de cinci judecători este cuprinsă în decizia CCR.

 

El a răspuns astfel întrebat despre declarațiile Cristinei Tarcea, care spunea că a discutat cu Valer Dorneanu în legătură cu decizia CCR privind completurile, iar discuția a avut loc pe întuneric, fiind pusă să își lase telefonul în anticameră. Valer Dorneanu a spus că nu comentează declarațiile altora, mai ales când este vorba despre personalități pe care el le respectă.

Președintele CCR a mai spus că fiecare este răspunzător pentru comentariile pe care le face.
"Singura declarație pe care o am de făcut este cuprinsă în decizia Curții cu privire la completurile de 5 judecători. Eu nu comentez declarațiile unora sau altora, mai ales când este vorba despre o persoană publică, respectabilă. Eu comentez ce am spus eu. (...) Fiecare comentează și este răspunzător de comentariile pe care le face. Alte comentarii nu am de făcut. Nu comentez declarațiile unor oameni publici, mai ales când este vorba despre personalități pe care eu le și respect", a declarat președintele Curții Constituționale, pentru HotNews.ro.
Președintele ICCJ, Cristina Tarcea, a declarat, miercuri, la ieșirea din sediul CSM, că a discutat cu președintele CCR Valer Dorneanu despre completurile de 5 judecători, subliniind că întâlnirea a avut loc într-o cameră atât de întunecată, încât la final a greșit și a plecat cu haina lui.
"Cu domnul Valer Dorneanu am discutat despre completurile de 5 judecători, la foarte scurt timp după ce s-a pronunțat decizia prin care s-a constat conflictul juridic de constituționalitate, singurul lucru pe care pot să vi-l spun acum este că a fost o discuție în care am fost pusă să-mi țin telefonul în anticamera, iar discuția s-a purtat pe întuneric, atât de întuneric încât la final am luat haina domnului Dorneanu pe mine", a declarat Cristina Tarcea.
Magistratul a mai subliniat că nu a înțeles de ce discuția s-a derulat în aceste condiții. Întrebată ce voia președintele CCR, Cristina Tarcea a spus: ”O justificare a deciziei CCR pronunțată pe completurile de 5 judecători”.

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ