Valeriu Zgonea, despre alegerile pe liste: Susţin provocarea lansată de Adrian Năstase

| 22 aug, 2014

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a afirmat vineri că susţine provocarea lansată de fostul premier Adrian Năstase referitoare la modificarea legii electorale în sensul revenirii la alegerile pe liste.

'După o perioadă foarte grea pentru fostul premier al României, Adrian Năstase este împreună cu familia. Reflectându-se în fiecare moment educaţia solidă primită de Andrei şi Mihnea, Adrian Năstase a fost aşteptat de cei doi fii ai domniei sale. Dincolo de conţinutul unor decizii pe care nu am dreptul să le judec, politicianul de calibru Adrian Năstase a lansat o temă la care nu am voie să nu reflectez în calitate de om politic - alegerile pe liste. Susţin provocarea lansată de fostul Premier', a afirmat Zgonea în mesajul postat, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier Adrian Năstase a declarat joi, la ieşirea din Penitenciarul Jilava, că ar fi nevoie peste un an de alegeri legislative anticipate, care să construiască un Parlament solid.

El a adăugat că ar fi nevoie de o schimbare a legii electorale şi de revenirea la alegerile pe listă, astfel încât să se profesionalizeze Parlamentul.

CITESTE SI ADRIAN NĂSTASE a ieşit din penitenciar. Cere alegeri anticipate în 2015

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ