Valeriu Zgonea: Legea cartelelor pre pay și cea a securității cibernetice sunt urgente pentru structurile de securitate

| 22 ian, 22:36

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, că legea cartelelor pre pay și cea a securității cibernetice sunt importante și urgente pentru structurile de securitate națională.

"Cele două legi sunt esențiale pentru ca instituțiile să poată să reacționeze preventiv astfel încât să ne asigure nouă securitate maximă, ca să putem să beneficia de libertățile fundamentale. Legea cartelelor pre pay și legea securității cibernetice sunt importante și urgente pentru structurile de securitate națională. Eu sunt pentru securitate maximă, dar și pentru păstrarea libertăților fundamentale. Nu pot să nu văd ce se întâmplă azi în Europa sau în vecinătatea noastră estică și să nu lucrez ca parlamentar pentru a asigura toate instrumentele pe care le cer aceste instituții ca să îmi asigure securitatea", a spus Zgonea la TVR, conform Agerpres.

El a adăugat că securitatea pentru fiecare cetățean și pentru fiecare comunitate este primordială dacă se dorește prosperitate și trebuie să se țină cont că sunt anumite legi care țin de siguranța națională prin care se dau instrumente instituțiilor stabilite prin lege să se ocupe de securitatea și siguranța cetățenilor.

Citeşte şi: Sebastian Ghiţă: Dacă o să se întâmple ceva rău, cine o să răspundă, domnii de la Curtea Constituțională?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ