VANGHELIE, atac SUBURBAN: I se vor bloca ochelarii lui Victor când o să ne vadă la moţiune

| 01 feb, 13:41

Mircea Geoană şi Marian Vanghelie şi-au lansat la Romexpo noul partid, în faţa a 1000 de persoane. Aşa cum era de aşteptat, liderii s-au aruncat în acuze la adresa PSD şi a lui Victor Ponta. Marian Vanghelie a ţinut isonul.

“Vă mulţumesc că aţi venit, pe unii vă cunosc, vă ştiu. E duminică, plouă. Le mulţumesc şi colegilor. Vă spun: stînga nu există, nu pentru că au fost daţi afară Mircea Geoană şi Marian Vanghelie, ci pentru că nu am mai avut oameni care să vorbească în favoarea tinerilor, a muncitorilor. Am auzit asemenea discuţii în PSD de am obosit. Domnule, dar nu e bine, cei de la BNR, directorii de multinaţionale. Mă, fraţilor, suntem nebuni? Păi ţara asta funcţionează numai cu directori? Pe mine de acum încolo nu o să auziţi, am să încep să spun numai lucruri normale. Nu sunt nici finanţist, nici jurist, sunt un om care m-am educat singur şi am încercat să învăţ nimic ca să supravieţuiesc. Am încercat să fac tot ce e posibil ca un sector foarte mic să încerc să fac ceea ce trebuie necesar şi care sunt priorităţile. N-a inventat nimeni roata, soluţiile tehnice şi economice. Senzaţia mea că în ultimul timp stânga neexistînd, dreapta a spus – mergem cu 16%. Şi stînga a zis: batem cuba, că e bine pentru noi! Aşa s-a produs impozitul de 16%. Sunt aici liderii de sindicat, Croitoru şi Chiriţă, domnule am promis că schimbăm Codul Muncii. Tinerii trebuie să ia minimul dublu faţă de salariul minim pe economie”,a spus Vanghelie.

"Mă duc puţin la Ponta, Dumnezeu să-l ierte", a anunţat el şi oamenii au început să râdă. "Nu ştiu dacă băiatul ăsta iubeşte pe cineva, dacă ştie ce înseamnă să iubeşti oamenii de afară. Nu ştiu dacă acest băiat poate să înţeleagă ce noroc a avut acest om. A vrut să candideze la Preşedinţie, săracul, Dumnezeu să-l ierte. Trebuia să spun atunci, şi îmi pare rău: Nu eşti bun pentru a candida la prezidenţiale! Vorbesc mult în interiorul partidului, de asta am fost dat afară, dar cât sunt cu dvs., poate să mă dea Victor unde vrea el. Important e ce îmi propun să fac de mâine. O să vedeţi cîţi parlamentari vor fi alături de noi la moţiunea de cenzură, o să i se blocheze ochelarii lui Victor. Eu fac parte din cei care nu mi-e frică nici de ministrul de Interne. Nu am să tac! Gabriel Oprea e un om corupt! Nu mai poate conduce MAI! E inadmisibil parlamentarii să fie ameninţaţi cu miniştrii! Vi se pare' lucruri normale astea?", a strigat el, după care s-a corectat. "Vi se par?", a repetat întrebarea.

"Trebuie să vizualizăm o nouă formă de democratizare a instituţiilor statului. Sunt şi bucuros, pe de o parte, sunt şi supărat. Mă simt foarte bine, sunt sigur că în următoarea perioadă, acest proiect pe care am depus suflet şi azi mă vedeţi aici, mâine la Timişoara, o să mă vedeţi peste tot, prin toată ţara. Cu toţii trebuie să spunem că nu mai acceptăm asemenea lucruri, nu doar lui Ponta, nimănui!". "Vorbim despre nişte valori", şi-a dres el glasul. "Trebuie să ştim cum ne susţinem. Domnul preşedinte a vorbit despre principii, dar până a vedea cum reuşim aceste principii sănătoase, să vedem cum nu mai punem veri, oameni de acasă. Dacă v-ar face cineva organigrama şi aţi vedea câte încuscriri sunt, nu v-ar veni să credeţi. Eu am mai trecut printr-un foc foarte mare, am candidat independent şi i-am bătut pe toţi din primul tur. Sunt sigur că vom reuşi să batem şi să schimbăm ceva în această ţară. Trebuie oprite sistemele care se fraudează", a mai spus el.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 feb, 15:37
liviuioan
RARESI si BOGDANI---GUSATI
Saracu--OPRESCU--a platit din banii lui--sa-l scolarizeze . Acum a incaput pe mana--gusatilor si e scumpi--invata greu--dar are spatiu de emisie asigurat . Tara te cheama--MAREANE--s-o salvezi de hoti .
01 feb, 14:03
Maria
Operator publicare anunțuri
Căutam colaboratori care să se alăture echipei noastre.
Condiții necesare :
- calculator + internet , cunoștințe minime de operare.
Fiecare își stabilește programul său de lucru.
Avem nevoie de persoane serioase, înzestrate cu calm și răbdare.
Instruirea se oferă gratuit sub forma unor lecții prezentate pe mail.Se oferă contract !
Proiectul se doreste a fi lansat pe piața americană de cărți electronice!
Daca esti interesat trimite un mail la adresa : [email protected] cu subiectul "info".

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ