Vanghelie: Nu a fost nimic, a fost o execuţie / Şova e în greţuri cu domnul Dragnea / Suntem nebuni?

| 27 noi, 2014

Marian Vanghelie a susţinut joi că, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al social-democraţilor, au avut loc 'execuţii', adăugând că în acest moment nu mai este interesat de niciun plan cu PSD.

Marian Vanghelie: "Eu am ieşit din sală că mi-a fost greaţă, nu am văzut în viaţa mea asemenea execuţii, nici la partidul comunist. Băieţilor ăştia le e frică de un congres adevărat şi au vrut să ne dea afară din partid. Nu are nicio importanţă, în următoarea perioadă o să vedem şi o să vadă băieţii ăştia unde îi duce viaţa", a declarat Vanghelie, la finalul reuniunii.

Întrebat dacă este vorba despre excludere sau suspendare din partid, Marian Vanghelie a răspuns că 'este o chestie foarte amestecată, foarte complicată şi foarte penibilă'.

!Nu a fost nimic, a fost o execuţie, motivaţia că am dat declaraţie, că sunt pe lângă Mircea Geoană, că Şova e în greţuri cu domnul Dragnea. Nişte prostii. (...) Acest rezultat a încercat să se aranjeze de o săptămână. Dl Ponta, cât a fost în Dubai, l-a lăsat pe domnul Dragnea să se ocupe de partid ca să facă jocul ăsta manipulatoriu. Domnul Ponta spune că nu poate să conducă partidul dacă noi suntem aici. I-am explicat că partidul ăsta a fost condus şi ţara asta a fost condusă când PSD-ul avea sute de lideri, (...) care aveau puncte de vedere. Nu e partidul muţilor. Suntem nebuni? Am pierdut alegerile şi nu ne dăm seama că nu ne mai putem prezenta cu acelaşi candidat peste cinci ani şi cu Liviu Dragnea director de campanie?", a afirmat el.

Întrebat cui îi este 'frică' de congres, Vanghelie a afirmat: 'Celor doi care au pierdut alegerile, Victor Ponta şi Liviu Dragnea. Argumentele lor sunt că ei trebuie să rămână la partid că sunt foarte buni'.

Primarul sectorului 5 a mai susţinut că, în acest moment, nu mai este interesat de niciun plan cu PSD şi nu a exclus posibilitatea să facă un nou partid.

Citeşte şi: Geoană: Domnul Ponta a făcut propuneri de excludere pentru un număr de colegi, inclusiv pentru mine

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ