Varujan Vosganian va susţine odată cu votul final pledoaria privind urmărirea penală în faţa Senatului

| 11 feb, 12:20

Plenul Senatului a aprobat miercuri, cu 103 voturi pentru și două abțineri, ca senatorul Varujan Vosganian să susțină joi, odată cu votul final, pledoaria cu privire la solicitarea Parchetului General pentru începerea urmăririi sale penale.

"Vă rog să acceptați ca pledoaria mea să fie ținută mâine, în același timp cu votul. Pentru că mi se pare normal ca cei care votează să fie și cei care audiază pledoaria mea, așa a fost tot timpul cutuma parlamentară, și vă rog să acceptați această mică amânare până mâine. Ședința Comisiei juridice a fost ieri și au apărut elemente foarte interesante în această dezbatere și vreau să le includ în pledoaria mea. Vă rog să-mi faceți această mică favoare de a permite ca pledoaria mea să fie ținută mâine, odată cu votul în legătură cu solicitarea Parchetului General", a spus Vosganian, citat de Agerpres.

Senatorii din Comisia juridică au avizat favorabil, marți, cu majoritate de voturi, cererile pentru începerea urmăririi penale a foștilor miniștri ai Economiei Ion Ariton și Varujan Vosganian.

Procurorul general Tiberiu Nițu a trimis Senatului cererea DIICOT de încuviințare a începerii urmăririi penale față de Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și complicitate la delapidare, în dosarul Romgaz.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ