Vasile Blaga, critici dure la adresa lui Ponta: Guvernează foarte prost

| 29 iul, 23:23

Vasile Blaga a declarat, miercuri, la Realitatea TV, că premierul Victor Ponta ar trebui să demisioneze, întrucât ”a făcut foarte mult rău acestei țări”. Liberalul a apreciat că premierul face tot posibilul să ”se agață de putere” și a subliniat că a avut o guvernare foarte slabă.

"Eu aştept ce aşteaptă populaţia României, aştept demisia. Orice demnitar aflat în poziţia sa, grea, care face foarte mult rău ţării lui, cu un minim de demnitate şi-ar da demisia. Vedeţi, în fiecare zi se agaţă de putere. Nu a fost bun pentru PSD, vedeţi, l-au executat. Bătălia din PSD s-a dat între el şi Liviu Dragnea, nu între Dragnea şi Rovana Plumb”, a declarat Blaga la Realitatea TV.

În acest context, politicianul a ținut să precizeze că nici colegii din PSD, nu-l vor mai accepta foarte mult pe Ponta, întrucât din cauza lui au de pierdut în fiecare zi.

"Va fi greu pentru PSD să-l mai suporte, ei îşi dau seama că pierd puncte în fiecare zi. Ar trebui să demisioneze, pentru că face foarte mult rău acestei ţări. Nu mai are dialog cu nimeni din Uniunea Europeană, nu mai are dialog cu niciunul dintre partenerii noştri strategici. Aroganţa ieşită din comun l-a distrus. Când a ajuns la putere spunea cine trebuie arestat şi cine nu. După ce a pierdut alegerile, a spus că a învăţat din înfrângere. Guvernează foarte prost. Omul acesta, dacă te uiţi în programul lui de guvernare, şi-a luat o serie de angajamente, cum ar fi că va restructura societăţile cu capital de stat şi că va creşte gradul de colectare de la 32,8% la 38%, că va combate evaziunea fiscală, care însă, e tot la 102 miliarde de lei, dar nu a respectat niciunul dintre acestea", a continuat Blaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ