Vasile Blaga îi cere demisia lui Varujan Vosganian

| 12 feb, 23:54

Vasile Blaga, copreşedintele PNL, îi cere demisia din PNL lui Varujan Vosganian, după ce Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de încuviinţare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PNL Varujan Vosganian.

Vasile Blaga a declarat că Victor Ponta le-a cerut senatorilor PSD să voteze împotriva cererii DIICOT în cazul liberalului Varujan Vosganian. Copreşedintele PNL i-a cerut lui Varujan Vosganian să-şi dea demisia din partid.

"Nu înţeleg de ce să sufere toti românii pentru o mână de oameni, fie şi ei parlamentari, care nu înţeleg despre ce este vorba sau se fac că nu înţeleg despre ce este vorba. Nu pot să fiu de acord cu fariseismul lui Ponta, păi haideţi să ne numărăm în Parlament, da, şi să vedem de unde au venit voturile. Adică chiar nu îi este un pic ruşine? Şi-a pus oamenii să voteze în favoarea lui Vosganian şi tot el face pe nebunul? O obrăznicie dusă la extrem. Dar pe mine asta nu mă deranjează, sunt învăţat cu Victor Ponta. Dar suparat pe colegii care azi au încălcat, mi-e jenă să o spun, tot ce am promis noi în campania electorală prezidenţială. Cred că un gest de onoare ar fi invers, dânsul (Varujan Vosganian- n.r.) să îşi dea demisia din PNL", a explicat Vasile Blaga, la un post TV.

Senatorii au respins, joi, solicitarea procurorului general, Tiberiu Nițu, privind încuviințarea începerii urmăririi penale în cazul fostului ministru al Economiei Varujan Vosganian în dosarul Romgaz.

S-au înregistrat 71 de voturi "împotrivă", 57 "pentru", iar cinci voturi au fost anulate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 feb, 00:01
Max Maxi
Asa mai Blaga, da-te mare, tavaleste-l pe varujan, ca doar seful tau a facut la fel cand acesta a fost propus pentru comisar european. Vezi-ti mai bine de caltii tai , ca uite, maine poimaine iti vine si tie cererea de arestare preventiva!
13 feb, 08:19
YATOU
BLAGA...fara caracter...cate a facut si a furat el nu vede...dupa toate are si o mutra antipatica rau ...de buldog!Desigur ca-i va veni randul...se da mare acum...ca sta pe langa...CINEVA
13 feb, 08:49
Ionut
Dragilor...
...vreti sa reabilitam macar cate un pic Romania...? Credeti, cumva ca Vosganian nu ar fi vinovat deloc in cazurile in care-i incriminat...? Vai de voi, romani din tara asta, vai si de noi fiindca existati ! De aia ne ducem intr-una in jos, fiindca va avem complici cu el si-l sustineti , sunteti hoti partasi cu el ! Ce trist ca nu avem ce face , ne depasiti ca numar pe noi, cei cinstiti si saraci.... Pacat de tara asta frumoasa ...ca-i populata de oameni ca voi....!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ