Vasile Blaga: Legalizarea traseismului politic, un act dat de Ponta din disperare

| 29 aug, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă la Craiova, că ordonanţa privind aleşii locali este un act normativ dat din disperare de Victor Ponta, care ştie că va pierde dacă va candida la alegerile prezidenţiale.

Blaga a mai afirmat că în 2006 PDL a oprit migraţia politică a aleşilor locali şi a emis un proiect de lege care a fost votat în unanimitate în Parlament şi de PSD.

'Acest act normativ este dat din disperare, pentru că dacă va candida, Ponta va pierde sigur alegerile. Ştie lucrul acesta, face acest gest disperat, mai şi minte făcând comparaţie cu alte acte normative emise în 2006. Şi aş face şi o scurtă referire la aceste acte normative, pentru că au făcut trimitere la un act din 2006. În 2006 noi am oprit migraţia politică, mai mult, respectând opoziţia de atunci - PSD-ul, am emis un pachet de şase acte normative printre care şi acesta. Am avut discuţii de luni de zile înainte de a le trimite în Parlament, pentru că au fost proiecte de lege toate. Şi aceste acte normative, inclusiv oprirea migraţiei aleşilor locali, a fost aprobată în unanimitate de PSD în Parlament. Deci nu pot exista comparaţii de acest gen', a spus Blaga.

Citeşte şi: PDL s-a consolidat prin migraţie politică

Preşedintele PDL a mai afirmat că Victor Ponta poate mânca floricele şi în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. 'Iar Ponta, care spunea că e liniştit, va mânca floricele în primul tur, îl asigurăm de pe acum că le poate mânca şi în turul al doilea. Că o să păţească ce a păţit Geoană: el era cu 'Mihaela, dragostea mea' seara şi dimineaţa a fost invers. Îi spunem de pe acum lui Ponta că este exact şi va fi exact în aceeaşi situaţie', a mai afirmat Blaga.

Co-preşedinţii ACL, Klaus Iohannis şi Vasile Blaga, s-au aflat, vineri, la Craiova unde au avut o întâlnire de precampanie cu membrii PDL şi PNL din judeţul Dolj.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ