Vasile Blaga nu renunţă: Vom depune altă moțiune de cenzură în primăvară

| 29 sep, 21:43

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat  că liberalii vor depune, în următoarea sesiune parlamentară, o nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta.

"Bineînțeles că noi o să depunem o moțiune de cenzură și în viitoarea sesiune parlamentară. Este rolul Opoziției să depună moțiune de cenzură și avem atâtea teme, har Domnului! Noi avem atâtea teme economice pe care le puteam evoca pentru această moțiune, dar nu puteam depăși această fază a trimiterii în judecată a lui Victor Ponta", a menționat Blaga, conform Agerpres.

Citeşte şi:  Băsescu, mesaj ironic către Blaga: Era mai ușor să fii un Foarte Mare Organizator când îl aveai candidat pe Băsescu

El a opinat că, până la viitoarea moțiune de cenzură, ar putea să-și schimbe poziția și partide care nu au susținut demersul PNL de marți.

"Puteți să fiți siguri că vom depune o moțiune de cenzură în primăvară împotriva Guvernului Ponta. Și lucrurile pot evolua: poate că unii dintre cei care azi îl sprijină vor ajunge la concluzia că au costuri politice prea mari în fața electoratului român și îl vor lăsa în pace", a completat copreședintele PNL.

Tag-uri: PNL, Vasile Blaga
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ