Vasile Blaga: PMP și ALDE nu vor intra în Parlament după alegerile din toamnă

| 19 mar, 16:30

Copreședintele PNL Vasile Blaga a afirmat, sâmbătă, la Piatra Neamț, că deși puteau unifica dreapta politică încă din 2005 Traian Băsescu și Călin Popescu-Tăriceanu nu au făcut acest lucru.

Blaga a susținut că formațiunile conduse de Traian Băsescu și Călin Popescu-Tăriceanu nu vor intra în Parlament după alegerile de la sfârșitul anului.

"De ce a fost posibilă victoria din noiembrie 2014 de la prezidențiale? Pentru că le-a venit mintea la cap unora din cele două partide (PNL și PDL — n.r.), patru sunt pe scenă acum — Alina Gorghiu, Gheorghe Flutur, Teodor Atanasiu și cu mine — și din mai 2014 ne-am dat seama că trebuie să lăsăm orice orgolii deoparte și să construim marele PNL. Nu a fost ușor. (...) Toți spuneau, pe bună dreptate, că nu există capacitate din partea dreaptă să construiască o alternativă serioasă la PSD. Vorbeau doi domni care ne învățau pe noi cum să se unifice dreapta, care puteau să o facă în 2005, domnul Băsescu și domnul Tăriceanu, dar care, după ce am făcut construcția, unul de la perdea și-a făcut partid, altul și-a făcut partid, dar care nu vor intra în Parlament. Pentru că nimic care se naște din căzătură nu poate să reziste în viața politică", a declarat Vasile Blaga, la evenimentul de lansare a candidaților PNL Neamț pentru alegerile locale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ