Vești bune pentru elevii și studenții cu drept de vot: Pot circula GRATIS cu trenul

| 07 dec, 14:18

Pentru că dumincă, 11 decembrie, au loc alegerile parlamentare, statul oferă transport gratuit cu trenul elevilor și studenților cu drept de vot pentru a merge în localitățile din care provin pentru a vota, informează Agerpres.

Perioada de gratuitatea este valabilă de pe 8 decembrie până pe 12 decembrie, aceasta contând pentru trenurile Regio și InterRegio.

"Precizăm că legitimațiile de călătorie eliberate în condițiile OUG 89/2016 nu dau dreptul la modificarea contractului de transport (amânare, anticipare, întreruperea călătoriei). Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați sa se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau sa ne contacteze la numerele de telefon 021/9521", au declarat reprezentanții companiei feroviare.

Tag-uri: alegeri, tren
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ